Notícies

Estudiants d’Excavacions i Sondatges visiten les instal·lacions de Vilà Vila

Estudiants del CFGM de l'IES Mig Món de Súria a les instal·lacions de Vilà Vila a Sant Joan de Vilatorrada

Aquest divendres 16 de març, estudiants de primer curs del CFGM d’Excavacions i Sondatges de lIES Mig Món de Súria han visitat les instal·lacions de la seu central del Grup Vilà Vila, a Sant Joan de Vilatorrada, on han pogut conèixer de primera mà el funcionament d’una empresa del sector de la construcció i el moviment de terres, amb més de 40 anys de trajectòria.

Visita a les instal·lacions de Vilà Vila de Sant Joan de Vilatorrada dels estudiants de l'IES Mig Món de Súria Visita a les instal·lacions de Vilà Vila de Sant Joan de Vilatorrada dels estudiants de l'IES Mig Món de Súria

La visita ha començat amb una explicació teòrica, a càrrec de Guillem Vilà, sobre el correcte manteniment de les màquines i el posterior condicionament i reciclatge dels residus resultants, com ara olis o filtres.

Posteriorment, els estudiants i els tutors que els acompanyaven han fet un recorregut per les instal·lacions de Vilà Vila, durant el qual han pogut veure diferents tipus de maquinaria i vehicles, conèixer el funcionament del taller mecànic de l’empresa i aprendre els procediments de treball i la importància de respectar la normativa de seguretat.

Estudiants d’Excavacions i Sondatges visiten Excavacions Vilà Vila

Alumnes IES Mig Món de Súria visiten Excavacions Vilà Vila

Aquest dimecres 5 d’abril els alumnes del CFGM d’Excavacions i Sondatges de l’IES Mig Món de Súria han visitat les nostres instal·lacions de Sant Joan de Vilatorrada, on han pogut conèixer de primera mà el funcionament d’una empresa amb més de 40 anys d’experiència en el moviment de terres.

Els estudiants i els seus tutors han fet un recorregut guiat per la infraestructura de la seu central de Vilà Vila: oficines, aparcament de vehicles i maquinària, taller mecànic, zona de subministrament de carburant, zona de rentat, cabina de pintura, etc.

Durant el trajecte, Josep Maria Vilà els ha proporcionat les corresponents explicacions tècniques sobre el funcionament de la maquinària i el seu òptim manteniment, i han pogut conèixer en profunditat la realitat empresarial del nostre sector.

Pag. 1 de 512345»