Excavacions Vilà Vila

L’empresa Excavacions Vilà Vila pertany al Grup Vilà Vila, amb una dilatada experiència de més de 40 anys en el moviment de terres. Podem fer qualsevol tipus de feina, des de la més petita a la més gran i des de la més senzilla a la més complexa, sempre amb garantia de qualitat i satisfacció

La seu central està ubicada a Sant Joan de Vilatorrada, al centre de la comarca del Bages.

Els nostres serveis principals són:

  • Moviment de terres: realitzem qualsevol tipus de servei relacionat amb els moviments de terres com rebaixos, terraplenats i reomplerts, rases, voladures, arranjaments de camins, etc.
  • Lloguer de maquinària: disposem d’una àmplia gamma de maquinària amb els seus implements per tal d’oferir el servei que millor convingui al client, assessorant-lo sobre la metodologia de treball més adient per cada situació.
  • Transports: disposem de gran diversitat camions per adaptar-nos a les vostres necessitats. Els hi oferim el servei de subministrament o recollida de qualsevol tipus de material.
  • Obres: realitzem qualsevol tipus d’obra de construcció des del seu projecte fins a la seva execució final.
  • Pavimentació: oferim el servei de pavimentar amb asfalt o formigó i la realització del seu manteniment si s’escau.
  • Topografia i nivells làser: oferim el servei de treballs de topografia, comptem amb una infraestructura moderna i aparells d’última generació.

En cas d’urgència oferim disponibilitat d’actuació les 24h durant tot l’any.

Per tal de continuar garantint els alts nivells d’eficàcia i seguretat, estem en un constant procés de renovació de maquinària i de formació del personal, incorporant les darreres innovacions en tecnologia i seguretat.

Com a gran actiu, disposem de maquinària d’última generació i d’un equip humà especialitzat, altament qualificat, amb àmplia experiència.